BOENDEINFORMATION

AVGIFTSHÖJNING

Med hänsyn taget till alla rådande kostnadsökningar, såsom ränteläget, elpriser och värme, har Styrelsen beslutat om en höjning av avgift samt garagehyra med 5%. De nya avgiftsnivåerna gäller från 1 januari 2023. Hyresförhandlingar för våra hyresgäster är pågående.

LADDSTOLPAR

Vi vill informera om att Styrelsen för närvarande undersöker möjligheten att installera laddstolpar i föreningens garage. Vi kommer återkomma med mer information så snart beslut är fattat.

SOPHANTERING

För ökad trivsel och standard har vi alla ett gemensamt ansvar för att hålla rent och snyggt i vårt område. Det gäller både den egna trädgården och gemensamma områden utomhus samt tvättstuga och miljöstuga. Vi har beställt tvätt av behållarna för hushållssopor, men för att även framgent undvika kladd och dålig lukt från kärlen ber vi alla att vara noga med att försluta sina soppåsar ordentligt innan de slängs i nedkastet. Detsamma gäller givetvis även matavfall. Sopor som hamnar på marken ser inte bara illa ut, utan drar även till
sig skadedjur såsom råttor.

BREDBAND

Styrelsen vill tacka för alla svar vi fått in när det gäller byte av bredbandsleverantör och indragning av fiber i de fastigheter som idag saknar det. Vi kommer att återkomma om mer information under nästa år.

TERMOSTATBYTE

Efter byte av termostater ska nu innetemperaturen ligga på behagliga 21 grader.

TRÄFFA STYRELSEN

Nästa tillfälle att träffa styrelsen är den 11 januari kl 18:30 i föreningslokalen. Välkomna! Det går även bra att komma i kontakt med styrelsen via e-post info@rodby.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.