BOENDEINFORMATION – oktober

Hösten är här och styrelsearbetet är i full gång. Vi vill här passa på att uppdatera lite kring några pågående projekt.

Vattenmätare är installerade och vi återkommer med mer information när mätning av varmvattenförbrukning inleds. Tack för ert samarbete med att få detta genomfört. Då det inkommit önskemål från många medlemmar om att undersöka möjligheten till en gemensam och kostnadseffektiv bredbandstjänst för samtliga hushåll i BRF Rödby har det beslutats att byta bredbandsleverantör.

TRÄDGÅRDAR OCH UTEMILJÖ

Det är roligt att se att många trädgårdar och uteplatser i området är välskötta och fina. Om ni vet med er att just er trädgård skulle behöva lite mer kärlek kan ni gå runt och titta lite för att inspireras av era grannar.

Nu när hösten är här blir det lite extra jobb med att kratta löv och plocka fallfrukt. Se till att era frukter inte blir liggande på marken och ute på gångvägen. Det finns kärl för trädgårdsavfall i miljöstugan. Miljöstugan har ju även plats för kartonger och liknande, så det finns verkligen ingen anledning att lämna skräp på marken vid hushållsavfallsbehållarna.

Det kan också vara läge att se över buskar som hänger ut över tomtgränsen så att de inte skymmer utebelysning eller utgör ett hinder för fotgängare och bilister. Vi måste säkerställa att det är fri sikt utmed gatan.

Styrelsen vill även passa på att skicka ett stort tack till Eric och Margareta Gandy för det fantastiska jobb de gör med att sköta om våra gemensamma planteringar i området!

ELUTAG I FÖRRÅDEN

Som tidigare kommunicerats är det inte tillåtet att koppla in kyl/frys eller liknande utrustning inne i förråden. Detta belastar inte bara föreningens ekonomi utan utgör även en stor brandrisk. Vi har alla ett gemensamt moraliskt ansvar för vår boendemiljö, säkerhet och föreningens ekonomi. Så om ni har tex kyl/frys installerat i ert förråd måste de genast kopplas bort.

TRÄFFA STYRELSEN

Nästa tillfälle att träffa styrelsen är den 10 oktober kl 18:30 i föreningslokalen. Välkomna! Det går även bra att kontakta oss på info@rodby.se

Varma hösthälsningar
Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.