Boendeinformation – Februari 2021

HANTERING AV MATAVFALL

Roligt att se att så många nu tagit steget att återvinna sitt matavfall. Matavfallspåsarna är som sagt kostnadsfria och finns i miljöstugan och hämtas vid behov. Det är viktigt att man använder avsedda påsar då de är tillverkade för just matavfall. Plastpåsar förstör framställningen av biogas och biogödsel och får alltså INTE användas. Vill man läsa mer om återvinning och vad som kan återvinnas som matavfall går det bra att besöka www.stockholmvattenochavfall.se/matavfall

Stort TACK för allas goda samarbete kring att hålla snyggt kring våra återvinningsbehållare!

TVÄTTSTUGAN

Från och med den 1 februari har varje hushåll möjlighet att boka tvättstugan max en gång per vecka.  Anledningen till detta är att säkerställa en rättvis tillgänglighet till tvättstugan. För att minimera våra kostnader kopplade till tvättstugan i samband med skadegörelse och felanvändning vill styrelsen uppmana alla boende att vara varsamma med utrustningen. Varje gång ytterligare en reparation eller utbyte av utrustning måste genomföras belastas föreningens ekonomi.

PÅMINNELSE: FÖRENINGSSTÄMMA 26 APRIL

Årets föreningsstämma äger rum den 26 april. Motioner till stämman ska inkomma senast 26 mars. Mer information kommer längre fram.

Nästa tillfälle att träffa styrelsen är torsdagen den 24 februari kl 18:30 i föreninsglokalen.

Hälsningar Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.